Personvernerklæring

Hvem vi er

Hardanger Maskin AS. 
Kontakt: post@hardangermaskin.com
Vår nettstedsadresse er: https://hardangermaskin.no

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Kontaktskjemaet på «kontakt oss» siden, samler e-post adressen, og informasjonen skrevet i skjemaet. Informasjonen deles ikke med noen andre og brukes ikke for markedsføring. Kontaktskjemaet krever samtykke til at denne informasjonen kan lagres med det formål at Hardanger Maskin skal kunne svare på henvendelsen. Kontaktskjemaet er hentet fra WPForms, en WordPress Plugin hvor GDPR instillinger er aktivert slik at IP-adresse og geolokasjon ikke samles. 

Informasjonskapsler

Vi bruker infokapsler for å analysere trafikken vår og for å bedre våre brukeres opplevelse. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen analysearbeid som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Det kan hende du vil ønske å skru av infokapsler på denne og andre sider. Den mest effektive måten du kan gjøre det på er å skru av Infokapsler i nettleseren du bruker.

WordPress 

Nettsiden er bygget med WordPress som bruker informasjonskapsler for formål som analyse (se hvilke nettsider som blir mest besøkt). Se WordPress sin informasjonskapsel erklæring her: https://nb.wordpress.org/about/privacy/cookies/

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi benytter Google Analytics med det formål å kunne analysere antall besøkende til nettsiden og for å forbedre siden. Google Analytics samler anonymisert data fra besøkende til nettsiden, se Google personvernerklæring: https://policies.google.com/privacy?hl=en-US. Vi søker derfor samtykke fra besøkende på nettsiden som varer i 180 dager.   

 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Appex leverer IT tjenester for Hardanger Maskin. Utvalgte personer i Appex (webutviklerne) har tilgang til dataene som sendes inn og lagres i forbindelse med nettsidene. Appex ansatte har fått en god innføring i personvern. 

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har sendt inn et kontaktskjema på denne nettsiden kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Data fra nettsiden er beskyttet gjennom WordPress sin standard, https://wordpress.org/about/privacy/.  Videre sørger Appex for at tilgang er beskyttet med kryptering. SSL sørger for kryptert datautveksling mellom nettleser (bruker) og nettsted (server).

Våre rutiner for datalekkasjer

Appex følger de rutiner som datatilsynet anbefaler når det kommer til avvik: https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/virksomhetenes-plikter/avvikshandtering/melde-avvik-til-datatilsynet/